The Sanctuary of Truth Museum

The Sanctuary of Truth den enda träskulpturbyggnaden i hela världen.

Vi har flera gånger sett bilder på Sanctuary Of Truth och egentligen inte förstått vart det ligger, men denna gång hittade vi rätt.

The Sanctuary of Truth Museum  Pattaya

Sanctuary of Truth Museum är en gigantisk träkonstruktion som ligger vid en avkopplande udde i Naklua Pattaya City. Ett måste att besöka platsen som är den enda träskulpturbyggnaden i hela världen.

The Sanctuary of Truth Museum Inträde

Inträde till The Sanctuary of Truth Museum kostar 500 bath om man bara vill titta på templet  utan några andra aktiviteter. Vi betalade som sagt bara 500 bath för att titta på det magnifika bygget och alla sniderier.

Djur i fångenskap

Det finns hästar och elefanter som man rida på samt andra djur, men jag rekommenderar absolut inga såna attraktioner av något slag alls, inte något som har med djur i fångenskap att göra som med uppenbart syfte är att tjäna pengar och för turister.

Man får gå i olika omgångar till The Sanctuary of Truth och medan du väntar på din tur kan du ta bilder med templet i bakgrunden.

The Sanctuary of Truth Museum

Pattaya

Hjälmar på The Sanctuary of Truth Museum 

Vi fick hjälmar som vi skulle ha på oss när vi skulle in i byggnaden då de håller på att bygga och snida där hela tiden.

The Sanctuary of Truth Museum är ett annat Unsen in Thailand. Turistmyndigheten i Thailand säger att ”det fantastiska träslottet vid horisonten står majestätiskt som ett berg. Från marken till toppen är allt av trä som en enda stor vacker trä kulle. Vem kan tro att allt är skapat av thailändska hantverkare utan att ha använt en enda spik”

The Sanctuary of Truth Museum


Läs mer om The Sanctuary of Truth Museum på http://www.sanctuaryoftruth.com/

The Sanctuary of Truth Museum





The Sanctuary of Truth Museum inomhus

Det totala inomhusutrymmet är 2115 kvadratmeter. Inuti är det träskulpturer överallt. I den stora hallens centrum finns en träsnidad tron ​​som majestätiskt symboliserar befrielsen.



The Sanctuary of Truth har spektakulära träskulpturer på varje hörn av slottet.

  • Eastern Hall - Far och mor (tacksamhet)
  • Western Hall - Sky and Earth (de fyra grundelementen)
  • Northern Hall - Social och andlig utveckling
  • Södra hallen - Sol, måne och planeter

The Sanctuary of Truth måste upplevas på plats, så är du i närheten av Pattaya, tar en tur till världens enda tempel gjort helt i trä utan en enda spik.

0 Comments

Tack för att du läser. Lämna gärna en kommentar.
//Stina