Inspiration Balkong

Balkongmys

"Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Clas Ohlson"

För ca ett år sedan flyttade vi in i den lägenhet som vi nu bor i och vi trivs fantastiskt bra. Lägenheten blev ju nyrenoverad innan vi flyttade in och ett stort plus är även den stora balkongen. Den är halvinglasad. Det hade förvisso varit ännu bättre om den var helinglasad. 

Vi har liksom bott in oss och köpt möbler och inredning då och då. Nu börjar vi få ordning på balkongen även om det är lite kvar.

Möbler på balkongen

Vi har valt möbler i akaciaträ då det passar bra och är ett naturmaterial. Vi insåg efter att vi möblerat att bordet kunde varit lite mindre men som tur är går det att fälla ihop och ställa undan om vi önskar det.


Belysning på balkongen

Något som vi tycker är viktigt är belysning eftersom det blir stämningsfullt och skapar extra myskänsla. Vi har både LED-bollar och solcellslyktor som ger behagligt ljus på kvällen.


Vi har den här fina solcellslyktan i glas som ger riktigt bra och behagligt ljus. Klicka på länken under bilden för att komma till lyktan.


Växter på balkongen

Den här sommaren kommer vi nog tillbringa mest hemma och då passar det bra med växter på balkongen för extra myskänsla. 

Jag har sått tomatplantor av små kvisttomater, som ska ställas ut när det blir varmare. Vi har två krukor med jordgubbar, några krukor med blomlökar som inte riktigt tagit fart ännu. 

Sen har jag satt potatis i hink/kruka. Får se om det blir några ätbara potatisar. Har även en liten kruka med melonkärnor som tagit fart samt clementin/apelsinkärnor som också kommit upp en bit.
Vi monterade hyllorna igår så vi har inte pimpat färdigt hyllorna ännu.


4 Comments

  1. Vad fint ni har det.
    Solcellsbelysning är trevligt, har en del av det.
    Från Clas o. Rusta och IKEA.
    Katten är också med!
    Kram Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Titti

      Tack för din kommentar. Ursäkta sent svar.
      Ja det är så mysigt och katten är fin <3
      Kram

      Radera
  2. Så härligt att få ta del av din inredning av balkong med växter och belysning. Belysningen är viktig om man vill sitta och njuta av kvällen. Trevlig kväll. Så roligt att jag har funnit din blogg <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din kommentar :-)
      Det är så mysigt med en rogivande balkong, speciellt när en bor i lägenhet. Precis, belysning är viktigt.
      Tack detsamma <3

      Radera

Tack för att du läser. Lämna gärna en kommentar.
//Stina