Packa det sista

Idag är det äntligen dags att resa till Ban Phe

Vi har längtat, suktat, räknat ner och sett solen bakom molnen. Det ska bli underbart med sol, värme, bad, vänner och semester i Ban Phe.

Packning och förberedelser inför Ban Phe

Igår packade vi nästan allt som ska ner i bagaget vi ska checka in, endast några enstaka prylar kvar. Vi flyger i eftermiddag och åker mot Landvetter strax efter lunch.

Det är mycket som ska fixas innan resan. Vi har ordnat katt- och hus vakt. Kontrollerat alla papper som ska med vad gäller försäkring, thailändsk bankbok, flygbiljetter och voucher till hotellet på Koh Chang. Mycket att ha kolla på.

Vi brukar ha med dator, padda, selfie-stick, mini-högtalare, hörlurar och tillhörande laddningskablar. Sen har vi det här med mediciner, det är en mycket viktig del och får helst inte glömmas hemma i Sverige. Vad gäller kläder har vi försökt att packa så lite som möjligt, då vi har tvättmaskin i huset.

Förra sommaren i Ban Phe tog vi med oss de flesta kläder hem eftersom huset är till försäljning. Vårt hus i Ban Phe är inte sålt än, men det kan ske precis när som helst eller så dröjer det, men ändå bra att vara förberedd.

Nästa blogginlägg blir från Ban Phe

Poolen på Pinery Park Beach Resort

2 Comments

  1. Vad HÄRLIGT åka hem till Thailand.
    Ha det så bra.
    Kram Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Titti
      Ja det ska bli underbart ☀️
      Tack för din kommentar 🙏

      Radera

Tack för att du läser. Lämna gärna en kommentar.
//Stina