Pinery Park Beach Resort är Balsam för själen

Pinery Park Beach Resort 

Vi ska sälja vårt älskade hus i Pinery Park Beach Resort som vi har haft i 10 år. Är du intresserad av att köpa vårt fina hus i Pinery Park Beach Resort kan du kontakta Thaimäklarna De pratar svenska, engelska och thai.

Du som nästa ägare kommer garanterat älska huset och Pinery Park Beach Resort området precis lika mycket som vi gör.

Välplanerat enplanshus i Pinery Park Beach Resort

Fint enplanshus i mycket bra skick. Vid husets entré finns en härlig solskyddande terrass med mycket gröna växter. Bostaden är välplanerad och innehåller 4 rum med kök och 2 badrum. Bostaden har enklare kök i västerländsk stil, det finns AC i alla rum, rymligt förråd och grovkök med tvättmaskin.

Infarten till Pinery ligger i anslutning till Suanson beach med närhet till 7/11 och ett flertal restauranger utmed hela strandvägen. Bostaden säljs fullt möblerad med en del av inventarierna.

För er som inte känner till vårt fina charmiga område Pinery Park Beach Resort ska jag nu visa några bilder.

Pinery Park Beach Resort - Ban Phe

House for sale in Pinery Park Beach Resort

Älska Pinery Park Beach Resort

Pinery Park Beach Resort ligger precis vid havet och den långgrunda stranden Suan Son. Det finns flera strandrestauranger utmed hela Suan son Beachroad. Du kan med enkelhet ta dig till fots från området till havet.

Pinery Park Beach Resort - Ban Phe

Inget typiskt svenskområde

Pinery Park Beach Resort är inget typiskt svenskområde. I Pinery Park Beach Resort bor blandade nationaliteter som thailändare, fransmän, svenskar och norrmän mfl.

Tvätteri, taxi, motorbikes och restaurang

Inne på Pinery Park Beach Resort finns tvätteri, restaurang och man kan hyra motorbikes.

Pinery Park Beach Resort

Gemytlig charm i Pinery Park Beach Resort 

Husen i Pinery Park Beach Resort har olika form, storlek och färg. Det osar en gemytlig charm och mindfulness. Här trivs man gott bland all gröna växter, kvittrande fåglar och vackra blommor. 

Pinery Park Beach Resort är Balsam för själen


Pinery Park Beach Resort

Stor gemensam pool

Inne på Pinery Park Beach Resort finns en stor och fin pool, om du vill slippa sand mellan tårna. Poolen är nyligen renoverad och här är det skönt att ligga och plaska i poolen eller göra vattengymnastik.

Pinery Park Beach Resort

Pinery Park Beach Resort är balsam för själen

0 Comments

Tack för att du läser. Lämna gärna en kommentar.
//Stina