Oasis Koh Chang

Oasis har chill atmosfär och fantastisk solnedgång

När vi var på Koh Chang fick vi tips av Johanna och Henke att besöka Oasis. 

Oasis Koh Chang

Oasis restaurang på Lonley Beach

Oasis är en restaurang som ligger på toppen av en kulle med fantastik utsikt. Oasis ligger nära Ploy Inn på Lonley Beach som Johanna och Henke brukar på bo när de är på Koh Chang.

Ploy Inn Lonley Beach Koh Chang

Vägbeskrivning till Oasis

För att komma till Oasis behöver du gå/åka upp för en brant backe. Här ser ni utsidan på Oasis och vi satt inne på själva Oasis. Vi gick aldrig upp i träd huset som är byggt runt stammen av naturliga skäl. 
Vi gick upp för backen och det var svettigt värre. Ganska jobbigt för både rygg och knä, men jag fixade det.

Oasis - Koh Chang

Chilla på Oasis

Här sitter jag och andas ut efter den ganska ansträngde promenaden upp till Oasis. Det var verkligen helt magiskt avkopplande att bara sitta där och titta ut.


Oasis är byggt helt i trä och vi fick känslan av sitta inne i en större trädkoja. När du ser det så här kanske inte utsikten är så himla amazing, men det är den. Joachim njuter av den avkopplande atmosfären. Bakom den högsta palmen på bilden skymtar vi havet, även om det inte syns på bild.


Vegetariska och veganska alternativ på Oasis

Jag tog aldrig någon bild på menyn men det finns mycket att välja på och det finns även vegetariska och veganska alternativ på Oasis. Priserna på Oasis är inte alls dyrt som man kan tro med tanke på att Oasis ligger på Koh Chang.

Vill du, kan du ligga ner och chilla vid bordet på Oasis, det är inget konstigt alls, för här sitter (eller ligger om du vill) du på golvet där det ligger tjocka madrasser. Du kan också välja att sitta på lägre bänkar som placerade utmed staketet.

Chilla på Oasis, Lonley Beach

Solnedgång på Oasis

Nu börjar solen gå ner bakom palmtopparna och det är verkligen magiskt att sitta på Oasis och uppleva det. Om du tittar noga kan du se havet skymta där bakom den höga palmen.

Oasis, Lonley Beach - Koh Chang

Besöka Oasis igen

Den dagen vi åker tillbaka till Koh Chang, kommer vi definitivt besöka Oasis igen. Ägarinnan var väldigt trevlig och hon är om jag inte minns fel från Belgien.

Oasis, Lonley Beach - Koh Chang

Vi chillade i några timmar på Oasis innan vi åkte tillbaka till Kai Bae Beach och K.B. Resort. Precis är vi kom tillbaka till Kai Bae började det regna så vi åkte tillbaka i rätt tid.

Oasis, Lonley Beach - Koh Chang

Oasis Adress

4/28 Moo 1 Lonely Beach, Koh Chang South, Trat 23170, Thailand, อำเภอ เกาะช้าง ตราด 23170, Thailand

Just det, om ni vill veta exakt vart Oasis ligger på Koh Chang klicka då på länken där det står "plats" först. Denna länk ligger precis ovanför kommentarsfältet i själva inlägget.

0 Comments

Tack för att du läser. Lämna gärna en kommentar.
//Stina