Bite 'n' Bike Cafe

Gofika

Den 24 juli var det dags PC-kontroll.  PC-kontroll är förebyggande kontroll mot insekter. Innan det var dags passade vi på att njuta vid poolen.

När allt var klart åkte vi till Laem Mae Phim för att träffa vänner. Vi hade mycket att prata om och tiden gick otroligt fort.

Vid 18-tiden åkte vi hemåt och men stannade till vid en restaurang för att äta middag, sen blev det raka vägen hem för TV-kväll.

Tree Trees Beach 
Den 25 juli åkte vi till ett nytt ställe som heter Tree Trees Beach. Fräscht, maten var bra och toaletterna fräscha. Tyvärr blåste det väldigt kraftigt den dagen och det var inte alls skönt när sanden kändes som småspik i ryggen. Det är väldigt ovanligt att det blåser så kraftigt att vi inte väljer att stanna kvar på beachen.

Värmen är det inget fel på för det är varmt som tusan och normalt är man tacksam för att det vindar på, men det finns gränser. Vi tillbringade ca 2 timmar på beachen innan vi gav upp och då hade vi sand från topp till tå och inne i munnen. Beachen ligger bra till men det är väldigt öppet och det finns i stort sett inget som ger lä. Vi valde att åka hemåt efter lunchen. Väl hemma vid poolen tog vi oss en välbehövlig dusch och njöt en bra stund.


chicken panang till Joachim


stekta grönsaker till mig

Bite 'n' Bike Cafe

När skinnet började strama var det dags att ta oss hem för vila. Vi sträckte ut våra ryggar någon timme och sen när kraften kommit tillbaka åkte vi till Bite 'n' Bike Cafe för gofika.


Ban Phe
Så fin hammock


Go fika
våffla med glass, grädde och frukt


Suanson Beach road
Himla mysigt ställe


Gillar deras stil


Man kanske skulle skaffa sig containers och bygga hus av dem?


Floden precis bredvid fiket

0 Comments

Tack för att du läser. Lämna gärna en kommentar.
//Stina