Skapa vardag i Ban Phe?

Äntligen framme

Städa i huset

Det första vi gjorde var att städa, fixa och dona, det gör vi alltid vid ankomst.
När det var klart tog vi en välbehövlig dusch och sen åkte vi iväg för att käka på Wangborn, sen handlande vi lite på 7/11, efter det blev det en lugn hemmakväll då vi båda var trötta efter allt bestyr.

Frukost hemma i Ban Phe

Den 20 juli vaknade vi upp i vår sköna säng och det var verkligen efterlängtat. Vi åt en god frukost, slappade en stund. Vår vän Lucky kom förbi vårt hus och vi pratade en stund med henne. Sen åkte vi till Rayong för att fixa en av våra måste grejer. Väl hemma efter till turen till Rayong käkade vi och sen blev det bad i poolen.

Jag skulle lätt kunna skapa mig en vardag hemma i Ban Phe

Wong Beach

Den 21 juli drog vi iväg till en av våra favoritplatser, Wong beach. När vi kom dit blev de så himla glada när de såg oss och vi fick kramar av frun.


Wong Beach


Blev omkullvält av en våg

Det var lite mulet och blåste ganska mycket, men det var skönt ändå, ca 33 garder i luften. Vi badade i de höga vågorna och jag blev omkullvält av en våg, ganska snopet. Reste mig upp och hade sand överallt.

Wong Beach Chakpong


Äta middag på kvällen

Medan vi var på stranden ringde vår vän Boy och frågade om vi ville ut och äta middag, vilket vi så klart sa ja till. Klockan 18,30 skulle han hämta oss. Vi åt middag på Stake and Wine och hade jättetrevligt. Notan slutade på 4200 bath för mat och massor med dryck för 7 personer, som vi alla delade på.

Stake and Wine Ban Phe



Efterfest

Vid 22-tiden åkte vi från Stake and Wine för att umgås vidare hemma hos Guy. Vi hade jättetrevligt och var inte hemma förrän vid 02.00.


Lugn dag vid poolen

Den 22 juli var vi hemma på förmiddagen då vi hade ett möte vid 13-tiden. Sen blev det bad i poolen och lugn hemmakväll.
Fortsättning följer.....

0 Comments

Tack för att du läser. Lämna gärna en kommentar.
//Stina