Roadtrip till OD

Textil i OD, gardiner, prydnadssaker och mycket mer

I lördags bestämde vi oss för att åka på roadtrip och första stoppet på Textil i Od.
Texil i OD har precis som namnet säger, textil, massor med gardiner i härliga färger, en del prydnadssaker och kuddar samt en stor mängd med handdukar.

Priset på gardiner varierar beroende på vilken modell och kvalité det handlar om. När vi hade kollat runt i butiken två gånger bestämde vi oss för att köra vidare. Det var fantastiskt väder med sol och klarblå himmel.

Vi köpte två ljus, en duk och ett par gardiner på Texil i OD

Bordsduk
Den nya duken

Gradiner
Gröna gardiner

Stearinljus kan man inte ha för mycket av.

Hofsnäs Herrgård

På hemvägen stannade vi för fika på Hofsnäs Herrgård där jag beställde en chailatte och kaffe med mjölk till Joachim. Till det kaffet blev det marängtårta med jordgubbar.  Trots att det var vackert väder blåste det väldigt mycket och det gjorde att vår fika blev ganska kortvarig.

När vi hade fikat klart på Hofsnäs Herrgård var det dags att köra vidare hemåt men först stannade vi till på ICA och köpte vegoburgare med tillbehör som vi skulle laga till hemma. Väl hemma blev det matlagning, tvättstuga och Netflix serien The Alienist, riktigt bra måste jag säga.

Tårta

The Alienist

Det sker en rad seriemord i New York på 1900-talet. Dakota Fanning har en av huvudrollerna. Året är 1896 och psykologen Laszlo Kreizler anlitas av New Yorks polischef Theodore Roosevelt för att hitta en mördare, vars offer är hemlösa pojkar.

Netflix

The Alienist

0 Comments

Tack för att du läser. Lämna gärna en kommentar.
//Stina